Wie weet een goed hoveniersbedrijf in Tilburg?

Dit Hoveniersbedrijf Tilburg en omstreken weet maar al te goed hoe dat je tuin eruit moet zien.

Omdat wij met de renovatie van onze woning klaar zijn, wat overigens een zware klus is geweest. Was onze tuin aan de beurt. Aangezien de zomer voor de deur staat kijken wij er erg naar uit om heerlijk in onze tuin te kunnen vertoeven. Echter zijn wij een stuk handiger als het gaat om klussen aan de woning, maar tuinieren is niet voor ons weggelegd. Daarom hebben wij besloten om deze klus uit te besteden. Hiervoor heb ik een goed adres gevonden op het internet.

hovenier tilburg

Enfin, wij hebben contact gezocht met Van de Ven om te vertellen dat als er iets is wat wij niet kunnen, dan is het wel het in orde maken van de tuin. Dit laten wij dan ook maar al te graag over aan een professional. De groene vingers zijn niet voor ons weggelegd in ieder geval.

Zeer tevreden over het eindresultaat!

Omdat ik erg tevreden ben over het feit dat ik zo snel dit adres heb gevonden op het internet en ook nog eens binnen diezelfde week een afspraak kon maken. Kan ik dit adres een ieder aanraden. Diverse ondernemers met groene handen ben ik tegengekomen. Echter ben ik bij hoveniersbedrijf Van de Ven in Tilburg gebleven. Deze onderneming hanteert aantrekkelijke prijzen en hebben een goede werkwijze. Ik heb er dan ook voor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Ik ben dan ook zeer tevreden wat zij met onze tuin gedaan hebben!

hovenier tilburg

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.